Nagaoka

Nagaoka MP-serie cartridges en Nagaoka audio-accessoires met het authentieke vinylgeluid

Met Nagaoka-cartridges kunt u de concertzaal in het comfort van uw huis ervaren.

Nagaoka is uniek in de cartridge-industrie en produceert sinds 1940 styli, cartridges en accessoires voor platen, dus meer dan 70 jaar! Bovendien worden alle onderdelen met zeer hoge precisie die worden gebruikt bij de fabricage van de patronen en styli gemaakt in Nagaoka's eigen fabrieken, van de diamantpunten, de cantilevers, de samariumkobaltmagneten tot zelfs de spoelen.

De platenspeler-stylus is de belangrijkste schakel in uw vinylgeluidssysteem om de informatie die is opgeslagen in de groeven van de vinylplaat vast te leggen en deze informatie om te zetten in elektrische stroom. De kwaliteit en vorm van de stylus en de toleranties in het fabricageproces zijn van het grootste belang om ervoor te zorgen dat de vertaling van de informatie in de groeven perfect is en dat er tijdens het proces geen informatie verloren gaat of toegevoegd wordt. Nagaoka is 's werelds enige cartridgeproducent
Alle benodigde onderdelen in eigen huis maken en 100% controle hebben over de kwaliteit van elk afzonderlijk onderdeel.

De Nagaoka MP (Moving Permalloy) cartridge lijn bestaat uit de volgende modellen: Nagaoka MP100, Nagaoka MP110, Nagaoka MP150, Nagaoka MP200, Nagaoka MP300 en Nagaoka MP500 fonograaf cartridges. Ze zijn ook voorgemonteerd verkrijgbaar in een high-end headshell als Nagaoka MP100H, Nagaoka MP110H, Nagaoka MP150H, Nagaoka MP200H, Nagaoka MP300H en Nagaoka MP500H fonograafelementen.

Elk van de bovenstaande modellen biedt de hoogst mogelijke muziekweergave in hun klasse.

De nieuwe hoogwaardige cartridges uit de Nagaoka MP-serie bevatten de meest up-to-date materialen, waaronder de ultralichte Permalloy-oscillator aan de achterkant van de cantilever en de zeer sterke samarium-kobalt permanente magneet die in de behuizing van de cartridge is gemonteerd. De cartridges van de MP-lijn van Nagaoka produceren een gelijke geluidsweergave in alle frequentiebereiken, van de super diepe lage tonen tot de kristalheldere hoge tonen, waarbij elk detail, hoe klein ook, van de muziekinstrumenten en stemmen van de artiesten duidelijk wordt geaccentueerd en gescheiden.
De nauwkeurigheid van de MP-stylus houdt alle details van de muziek gescheiden, zodat elk detail duidelijk te horen is. van Nagaoka's voortdurende streven naar perfecte geluidsweergave zal u zeker de grootste muzikale voldoening geven.

Onze gegevens

@:info@groovyrecords.nl
T: 0615603822
KVK: 76245861
BTW: NL003066373B89

Lucretia v Merkenstraat 55
3207HN Spijkenisse

© 2020 - 2022 GroovyRecords | sitemap | rss