Okki Nokki

Voor de Okki Nokki One is er eenlevertijd ontstaan, de verwaching is dat ze rond half mei 2021 weer leverbaar zijn.

Het verhaal van Okki Nokki vanaf het begin.

2002 - zijn we begonnen met het bouwen van onze eerste Okki Nokki, de behuizing gemaakt van MDF-hout.

2008 - nadat bleek dat we behoorlijk succesvol waren, en we het gevoel hadden, dat dit ook nog wel even aan zou houden, hebben we besloten het roer volledig om te gooien, en hebben de Okki Nokki opnieuw ontworpen, van scratch af, zeg maar.  Dit model Okki Nokki is gemaakt van een lichtgewicht aluminium / kunststof “sandwich” behuizing. Zeer modern en aantrekkelijk qua uitstraling. Lichtgewicht voor gemakkelijke mobiliteit en verzending. Het belangrijkste in een platenreinigingsmachine - waterdicht!

2013 - introduceerden we een opnieuw ontworpen platenreinigingsmachine, met een professionele grote plastic vacuümarm, nieuwe verpakking, nieuwe elektronische besturingseenheid, beter geluiddempend materiaal en vele andere nieuwe.

2014 – introductie van de professionele aluminium klem met een ingebouwd rubberen O-ringsysteem. Dit was op dat moment veruit de beste platenklem op de markt.

Het hele idee achter Okki Nokki kwam ongeveer 18 jaar geleden tot leven toen ik me realiseerde dat alle platenreinigingsmachines eigenlijk heel duur waren. Te duur. Alles wat een platenreinigingsmachine hoeft te doen, is platen reinigen, verder niets.

De meeste platenreinigingsmachines waren destijds gemaakt om er geweldig uit te zien, hadden onnodige franje en waren gewoon te duur om te worden gekocht door het algemene vinyl liefhebbende publiek.

Ik had het idee dat veel consumenten tot een aanschaf van een platenreinigingsmachine zouden overgaan, als de prijs maar goed was.

Nu in 2020, na enkele jaren, hebben we een compleet nieuwe Okki Nokki ontworpen, de ONE. Zie de foto’s in de bijlage.

Deze machine is gemaakt van zeer sterk en precieus geproduceerd ABS en heeft geweldige prestaties en functies, hij ziet er duur uit, maar behoudt ons oorspronkelijke beleidsdoel: zijn grote waarde en nog steeds is hij zeer betaalbaar.

Onze gegevens

@:info@groovyrecords.nl
T: 0615603822
KVK: 76245861
BTW: NL003066373B89

Lucretia v Merkenstraat 55
3207HN Spijkenisse

© 2020 - 2022 GroovyRecords | sitemap | rss