Ricable

Binnenkort vind je de artikelen hier. Voor het leesvoer kan je al wel terecht

ITALIAANSE KWALITEITSKABELS VOOR LIEFHEBBERS VAN PURE MUZIEK

MAAK KENNIS MET RICABLE, HANDMADE IN ITALY

Ricable is begin deze eeuw opgericht door gepassioneerde Hifi-liefhebbers in het Noord-Italiaanse Ollegio. Hun doel: de fabricatie van kabels die uitblinken in geluidskwaliteit en design maar nog wel betaalbaar blijven. Alle kabels worden met de hand gefabriceerd van de uiterst betaalbare instapmodel tot en met volstrekt compromisloze Invictus. Ricable gebruikt uitsluitende de allerbeste materialen, iedere kabel profiteert van het vakmanschap en de grote technische kennis van het bedrijf.

 

 

Ricable is de eerste fabrikant van hifi-kabels die een levenslange garantie biedt op al haar producten.

Ricable levert u niet alleen een levenslang gegarandeerd product, maar we zijn ook dusdanig overtuigd van de kwaliteit van ons product dat wij  u de mogelijkheid bieden om elk artikel dat niet aan uw verwachtingen voldoet binnen 40 dagen gratis te retourneren.

De productlijnen:

  • Primus, de eerste serie kabels van Ricable in het lagere prijssegment. Geen concessies aan kwaliteit, handgemaakt in Italië.
  • Magnus, zeer betaalbare high end kabels. Duidelijk afgeleid van de (zeer) kostbare topmodellen van Ricable.
  • Dedalus, toptechniek van Ricable, maar toch nog betaalbaar. De Dedalus serie heeft een verfijnd design en opereert geluidstechnisch op hoogste niveau.
  • Invictus, de Invictus is de droomkabel van de ontwikkelaars van Ricable! Compromisloos tot in elk detail; design, afwerking, techniek… Ook voor de meest extreme geluidsinstallaties

De techniek:

Nadat Ricable de geweldige resultaten die de MARC© -geleider kon opleveren in kaart hadden gebracht, richtte het onderzoek zich op het ontwikkelen van connectoren die een significante verbetering tot gevolg heeft. [...]

 

Met de komst van nieuwe line-up, heeft Ricable een reeks belangrijke innovaties geïntroduceerd. Prototypes waren hierbij erg belangrijk om, aan de hand van technische studies, materialen en constructietechnieken te kiezen die passen bij [...]

  •   

MARC Koper Technologie

Meer dan twee jaar geleden hebben we AM-RCC-geleiders in onze stroomkabels geïntroduceerd en het resultaat was buitengewoon. Sindsdien zijn we bezig geweest met een verdere verbetering van onze geleiders, want hoewel het resultaat [...]

Niet goed, geld terug garantie​

Wij zijn zeer overtuigd van de kwaliteit van onze producten, daarom kunt u ze tot 40 dagen kosteloos retourneren, wanneer uw aankoop toch niet bevalt.

Conclusie Ricable Dedalus serie:

De gehele beleving rondom de producten van Ricable laat ons muzikale hart sneller kloppen. Het merk raakt ons anders dan anders. Het zijn die kleine details die het doen. Dat begint al bij de verpakking en vertaalt zich verder in een uitstekende kwaliteit van het product zelf. Met deze Dedalus bekabeling van Ricable beluisteren we een klassiek stuk vioolmuziek waarbij de violist een exclusieve Stradivarius bespeelt niet als een muzikant met zomaar een viool, maar beleven de composities met ons hart zonder überhaupt na te denken over de muzikant, laat staan over het instrument. In onze beleving is dat het beste compliment dat een fabrikant kan krijgen.

Lees de gehele review op Hifi.nl

Onze gegevens

@:info@groovyrecords.nl
T: 0615603822
KVK: 76245861
BTW: NL003066373B89

Lucretia v Merkenstraat 55
3207HN Spijkenisse

© 2020 - 2022 GroovyRecords | sitemap | rss